VEX digitaalisen muistikirjan mallit

VEX on valmistellut mallipohjat suunnittelumuistikirjoille, jotka tekevät ensimmäisen digitaalisen suunnittelumuistikirjan käynnistämisestä mahdollisimman helppoa. Lisää vain ajatuksesi, ideasi, strategiasi, robottisuunnitelmasi ja koodi ja dokumentoi iterointiprosessisi. Jokaisessa mallissa on myös esimerkkivihko, jossa on vinkkejä joukkueille.

Lähetä ehdotuksia ja kommentteja näistä digitaalisista muistikirjoista ja digitaalisista osista osoitteeseen notebooks@vex.com

Mallin tiedot

Mallit sisältävät:

• kansilehti
  • sisällysluettelosivu
  • useita tyylejä ruudukkosivuja mittakaavassa 1:1, 1:2 ja 1:3
  • viivattomat ja tyhjät sivut
  • pelikentän ylhäältä katsottuna
  • pelikentän ylhäältä katsottuna kohteiden lähtöasennossa
  • pelikentän ylhäältä katsottuna liikkuvilla esineillä

Esimerkkejä muistikirjoista ovat:

• ohjeet
  • esimerkkejä jokaisesta sivutyypistä
  • ideoita yhteistyöhön usean käyttäjän muistikirjojen kanssa

Meillä on myös digitaalisia VEX-osia valmiina kopioitavaksi kannettavaan tietokoneeseesi, mukaan lukien kaikki IQ- ja V5-pyörät, vaihteet, rakenneosat, elektroniikka ja paljon muuta. Osakuvat ovat saatavilla mittakaavassa 1:1, 1:2 ja 1:3, ja ne sisältävät useita näkymiä.

Google Slides (suositus)

Ilmaiset mallit Google Slidesille.
Edellyttää Google-kirjautumista Google Slidesin käyttämiseen.
Mahdollistaa useiden samanaikaisten editorien käytön.

Nämä linkit kehottavat sinua ottamaan kopion tästä tiedostosta Google Driveen

Microsoft PowerPoint (jos Google ei ole käytettävissäsi)

Vapaasti käytettävät mallit Microsoft PowerPointiin.
PowerPointin käyttäminen edellyttää Microsoftin kirjautumista.
Mahdollistaa useiden samanaikaisten editorien käytön.

Nämä linkit lataavat .pptx-tiedoston